fbpx
EP: Beerepoot; nieuwe folder staat klaar

EP: Beerepoot; nieuwe folder staat klaar

Ondanks dat onze deuren nu een aantal weken gesloten zijn, went een EP:Beerepoot-winkel zonder fijne klanten nooit. Gelukkig weet u ons inmiddels goed te bereiken. We staan 7 dagen per week voor u klaar voor het stellen van vragen, het melden van storingen en natuurlijk voor het aannemen van bestellingen. Uw aankopen worden super snel thuisbezorgd, lekker persoonlijk door het team van EP:Beerepoot. En natuurlijk met de service die u van ons gewend bent.

U kunt bij ons terecht voor al uw elektronica, kookgerei, giftsets en accessoires. Van televisie tot wasmachine en van stofzuiger tot keukenmachine. Maar ook koffiebonen en accessoires bezorgen wij gewoon bij u thuis op een dag dat het u uitkomt. Daarnaast blijven we uw aankopen installeren, uw (witgoed)apparaten repareren en zijn we bereikbaar voor al uw vragen. Bel gerust voor bestellingen en vragen met ons servicecentrum op 0229-502420, stuur een bericht naar het Whatsapp-nummer 06-13396339, mail naar service@epbeerepoot.nl of contact ons via de social media kanalen. Altijd bereikbaar; precies zoals u van ons gewend bent.

Ondanks dat u ons inmiddels goed weet te vinden, benadrukken we nogmaals; blijf niet zitten met vragen, reparaties of bestellingen, maar neem contact met ons op. Dan zorgen wij dat het geregeld wordt. Op www.epbeerepoot.nl vindt u onze allernieuwste folder, boordevol mooie elektronica. Schroom vooral niet om gebruik te maken van de service van EP: Beerepoot en bel: 0229-502420!

Dr.C.J.K.van Aalstweg 16D. www.epbeerepoot.nl