fbpx
Online winkelen bij Medec Wonen en Slapen

Online winkelen bij Medec Wonen en Slapen

De showroom van Medec Wonen en Slapen is vanwege de lockdown helaas tijdelijk gesloten en de kans is groot dat de deuren na 19 januari nog niet open mogen. Om klanten toch snel te kunnen bedienen biedt Medec Wonen vanaf nu een selectie meubelen aan via een nieuwe website: www.medeconline.nl. Hier treft u een selectie van showmodellen en voorraadartikelen die snel geleverd kunnen worden met de service die u van Medec gewend bent.

Het assortiment bestaat uit boxsprings, banken en relaxstoelen in allerlei stijlen en prijsklassen. Ook sta-op fauteuils, die vaak acuut nodig zijn, zijn momenteel direct leverbaar. Naast het assortiment dat online staat kan Medec nog veel meer meubelen direct leveren. Ziet u op de website niet iets wat aan uw wensen voldoet? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Het team van Medec staat voor u klaar om te videobellen via WhatsApp en Skype. U kunt hiervoor bellen naar 0229-267413. Zo kunt u een virtuele indruk krijgen van al het moois dat Medec te bieden heeft. Twijfelt u of u wel de juiste keuze maakt? In overleg kan Medec sommige artikelen op zicht leveren zodat u in uw eigen huis kan zien en uitproberen.

U kunt Medec Wonen en Slapen bereiken door te bellen naar 0229-267413 of mail naar verkoop@medecwonen.nl