fbpx
Profijt Meubel is helaas tijdelijk gesloten

Profijt Meubel is helaas tijdelijk gesloten

Juist nu is een fijn thuis belangrijk, dus wij helpen je graag online verder. Onze winkel is helaas tijdelijk gesloten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op 20 januari 2021 openen wij onze deuren weer. Wij vinden het jammer dat we je even niet kunnen verwelkomen en inspireren in onze winkel.

Juist nu is een fijn thuis belangrijk, dus wij helpen je graag online verder. Stond je net op het punt om bij ons te bestellen? Ook op afstand staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via E-mail of telefoon. Wij realiseren de order dan op afstand. Ook kun je via onze website bestellen www.profijtmeubel.nl Hier kan je de gehele collectie bekijken. Veel is bij ons ook uit voorraad leverbaar.

De sale is deze week van start gegaan. Diverse meubelen nu wel tot 50% korting en ook op heel veel andere artikelen. Bekijk de outlet op de website voor veel voordeel. Deze artikelen zijn direct leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Zijn er vragen over producten, wil je geïnspireerd worden of zoek je hulp bij het kiezen van je aankoop. Neem gerust contact met ons op. 

Profijt Meubel Hoorn. Bel ons: 0229-285190. Mail ons: info@profijthoorn.nl