fbpx
EP:Beerepoot staat voor u klaar

EP:Beerepoot staat voor u klaar

Onze deuren zijn dan wel gesloten, maar de winkel blijft open! 7 dagen per week staan wij voor u klaar voor bestellingen, vragen, adviezen, installatie en reparatie. Uw aankopen worden super snel thuisbezorgd, lekker persoonlijk door het team van EP:Beerepoot. En natuurlijk met de service die u van ons gewend bent.

U kunt bij ons terecht voor al uw elektronica, kookgerei, giftsets en accessoires. Van televisie tot wasmachine en van stofzuiger tot keukenmachine. Maar ook koffiebonen en accessoires bezorgen wij gewoon bij u thuis op een dag dat het u uitkomt. Daarnaast blijven we uw aankopen installeren, uw (witgoed)apparaten repareren en zijn we bereikbaar voor al uw vragen. Bel gerust voor bestellingen en vragen met ons servicecentrum op 0229-502420, stuur een bericht naar het Whatsapp-nummer 06-13396339, mail naar service@epbeerepoot.nl of contact ons via de social media kanalen. Altijd bereikbaar; precies zoals u van ons gewend bent.

Tijdelijk hebben we een unieke actie! Want na een dag thuiswerken, -studie, of -school is het altijd weer fijn als de boel aan kant is en daar helpen we u graag bij. Daarom ontvangt u bij geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, een gratis Bosch steelstofzuiger t.w.v. € 249,-! Bekijk snel de digitale folder op www.epbeerepoot.nl.

Een actieproduct bestellen doet u eenvoudig via telefoon, e-mail of op www.epbeerepoot.nl. Wij staan voor u klaar, want ook nu krijgt u de service van EP:Beerepoot!