fbpx
EP:Beerepoot staat (online) voor u klaar!

EP:Beerepoot staat (online) voor u klaar!

Van de voorbereidingen op ‘De gezelligste weken’ naar gesloten winkels. Wie had dat gedacht…? Wij in ieder geval niet en daarom hebben we onze nieuwste en met zorg voorbereidde folder evengoed op onze website gezet. Op deze manier brengen we toch een beetje de sfeer uit de winkel bij u thuis. Het worden niet de gezelligste weken waar we op gehoopt hadden, maar de mooie aanbiedingen blijven.

Ondanks dat onze winkels tijdelijk gesloten zijn, staan wij ‘gewoon’ voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor al uw elektronica, kookgerei, giftsets en accessoires. Daarnaast blijven we uw aankopen thuisbezorgen en installeren, uw (witgoed)apparaten repareren en zijn we bereikbaar voor al uw vragen. Bel gerust voor bestellingen en vragen met ons servicecentrum op 0229-502420, stuur een bericht naar het Whatsapp-nummer 06-13396339, mail naar service@epbeerepoot.nl of contact ons via de social media kanalen. Altijd bereikbaar; precies zoals u van ons gewend bent.

Wilt u onze adviseurs persoonlijk spreken én de producten live zien? Geen probleem! Via www.epbeeerepoot.nl kunt u met één druk op de knop video-bellen met de welbekende gezichten op de werkvloer. Op deze manier demonstreren we u graag onze unieke producten en zijn we bereikbaar voor al uw vragen.

U ziet het; een andere tijd, maar wij staan voor u klaar. Ook nu krijgt u de service van EP:Beerepoot! We wensen u, ondanks alles, hele fijne dagen toe en hopen dat wij u in 2021 weer mogen verblijden met onze producten en service. Kijk voor de nieuwe folder en contactmogelijkheden op www.epbeerepoot.nl.