fbpx
Factory House;  5000 m2 aan showroom

Factory House; 5000 m2 aan showroom

Heeft u wooninspiratie nodig om uw interieur een andere uitstraling te geven? Kom dan eens naar Factoryhouse op het Hof van Hoorn. Een zeer stijlvolle woonwinkel met voor elk budget wel een mooie collectie. U vindt hier met name een zeer uitgebreide keuze in lifestyle en Industriële meubels. Alles in een ruim opgezette showroom zodat u zich goed kunt oriënteren. 

U zult versteld staan van de hoeveelheid verschillend bankstellen en fauteuils die hier in vele kleuren, opstellingen, maten en materialen voor u klaar staan. Neem lekker plaats en probeer ze eens goed uit. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de zit kwaliteit. Voor de één is een hardere, robuuste bank favoriet terwijl bij een ander juist een zachte loungebank de voorkeur heeft. Natuurlijk heeft Factoryhouse ook talloze andere meubels opgesteld staan zoals eethoeken, kasten en bars.

Bovendien is het de plek bij uitstek om de mooiste accessoires te ontdekken. Mooie schilderijen in passende lijsten, kandelaars, klokken en vazen. Stuk voor stuk bijzondere items. En vergeet ook niet even bij de diverse lampen te kijken. Kortom, bij Factoryhouse vindt u puur woongenot! Breng een bezoek aan deze prachtige woon winkel, dat is meer dan de moeite waard! 7 dagen per week geopend. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10E  Tel.  0229-785364  www.factoryhouse.nl