fbpx
Leen Bakker; Sfeervol en verrassend aanbod

Leen Bakker; Sfeervol en verrassend aanbod

Hier in deze heerlijke woonwinkel is altijd een verrassend aanbod aan meubels en accessoires te vinden. De laatste trends en de nieuwste woonideeën kunt u hier in volle glorie aanschouwen. Voor slaapkamer, huiskamer of hal, u vindt hier volop inspiratie én in een prima kwaliteit.  

Met de winter in aantocht willen we weer meer sfeer in huis halen. Diepe tinten zorgen voor extra warmte en gezelligheid en lichte tinten geven energie. Probeer daarom eens te combineren met warme donkere kleuren en lichte accenten, u zult versteld staan van het resultaat!

Bij Leen Bakker kunt u heerlijk ‘struinen’ en vindt u gemakkelijk wat u zoekt. Alles staat overzichtelijk opgesteld in de winkel op het Hof van Hoorn. Als u uw huis leuk en sfeervol wilt maken voor de komende feestdagen kom dan absoluut even kijken bij Leen Bakker. 

De service is zeer uitgebreid bij deze woonwinkel. Zo is er de mogelijkheid om uw nieuwe meubels te laten bezorgen en gordijnen kunnen hier op maat gemaakt worden. Zelfs een nieuwe vloer laten leggen behoort tot de mogelijkheden. Tot snel op het Hof van Hoorn!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15. Tel. 0229-266077  www.leenbakker.nl