fbpx
Jysk verwelkomt de kerst

Jysk verwelkomt de kerst

Bij Jysk slaagt u voor de leukste sfeerartikelen. Om de koude en donkere winterdagen te verlichten. Voor memorabele momenten met familie en vrienden of een heerlijk rustig moment voor u zelf in een fijne relaxte omgeving. 

Voor in het hele huis zijn bij Jysk de leukste artikelen te koop. Zoals bijvoorbeeld Led kaarsen met timer functie om op de juiste tijden een heerlijk sfeerlicht te creëren. Wanneer u de timer heeft ingesteld gaan de kaarsen elke dag aan en uit op hetzelfde tijdstip. Of decoratieve artikelen om uw kersttafel aan te kleden. Prachtige kerstbomen gevuld met lichtjes. Jysk verkoopt ook Kardus gerecycled cadeau papier. In mooie kleuren en verschillende bedrukkingen, dus als u uw cadeaus wilt inpakken in speciaal papier dan is dit echt een aanrader. Erg leuk om te geven is de cadeaukaart van Jysk, zodat uw familie, kinderen, vrienden zelf iets moois kunnen komen uitzoeken in de winkel. Kom gezellig langs en zie wat Jysk u te bieden heeft en maak er geweldige feestdagen van!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12, Tel. 0229-212439  www.jysk.nl