fbpx
Swiss Sense; Slaapkamerinspiratie

Swiss Sense; Slaapkamerinspiratie

Bij Swiss Sense is een ruim aanbod aanwezig voor uw slaapkamer. Hier doet u zeker ideeën op voor uw slaapkamerinterieur. Vele stijlen overzichtelijk opgesteld in een ruim opgezette sfeervolle winkel. Van boxsprings, matrassen tot toppers en accessoires.

Bent u op zoek naar een boxspring, matras of beddengoed. Bij Swiss Sense slaagt u vast en zeker. De keuze is enorm, zelfs in elektrische boxsprings. Vele stijlen zijn hier vertegenwoordigd en in verschillende prijsklassen. Echt voor ieder wat wils! Bovendien vindt u hier ook het meubilair om uw slaapkamer verder aan te kleden zoals nachtkastjes en Hockers.  

Een nieuw bed aanschaffen is een heel persoonlijke aangelegenheid. Bij Swiss Sense krijgt u de mogelijkheid om proef te liggen zodat u uw favoriete slaapcomfort kunt ontdekken. En mocht de keuze te groot zijn en weet u het even niet meer, de adviseurs van Swiss Sense helpen u graag op de goede weg. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u hier uw wensen rustig bespreken. Zo maakt u de juiste keuze en doet u een aankoop waar u nog jaren lang plezier van zult hebben. Kom langs en laat u adviseren. Ook hier is er ruime en gratis parkeergelegenheid. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D. Tel. 0229-210973,  www.swissense.nl