fbpx
Bouchier Sport 2000; Nog meer winkelplezier

Bouchier Sport 2000; Nog meer winkelplezier

Deze fantastische sportwinkel op het Hof van Hoorn is onlangs  uitgebreid met maar liefst 1500 m2 extra vloeroppervlak. In totaal is er nu 4000 m2 sportbeleving te vinden. Voor elke sport kunt u hier terecht met nu nog meer keuze in sportkleding, sportschoenen en overige sportartikelen.

Deze wintermaanden zal Bouchier Sport 2000 zich focussen op de wintersport. In de winkel op het Hof van Hoorn vindt u namelijk de grootste wintersportcollectie van Noord-Holland. Bent u een wintersportliefhebber? Dan is een bezoek aan Bouchier Sport 2000 een ware must, hier gaat uw hart zeker sneller kloppen. Merken als Atomic, Salomon, Brunotti, Head, Icepeak zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Bovendien treft u bij Bouchier ook diverse extra services waaronder skischoenen op maat. Kom langs en bezoek deze mooi uitgebreide sportwinkel. Vakkundige medewerkers zijn aanwezig en helpen u graag verder. Ook zondag 29 november geopend. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.  

Dr. C.J.K. van Aalstweg  7C  Tel. 0229-215661  www.bouchiersc.nl