fbpx
Keukensale.com; Voor professioneel advies

Keukensale.com; Voor professioneel advies

Bij Keukensale.com staan de keukenadviseurs dagelijks voor u klaar. Of het nou gaat om de 3D tekening die u hier kunt laten maken of om advies voor uw droomkeuken. U krijgt altijd een eerlijk en helder antwoord. 

Een nieuwe keuken kopen is best een opgave. Waar moet u op letten, wat past het beste in uw interieur en voldoet aan al uw wensen qua apparatuur, luxe en comfort. Bij Keukensale.com is een keuken kopen leuk, vertrouwd en ook nog eens voordelig! In de grote showroom staan diverse keukenopstellingen zodat u een goed beeld krijgt van wat er zoal mogelijk is. Bij Keukensale.com vindt u keukens van Duitse topkwaliteit en A-merk apparatuur tegen gegarandeerd de laagste prijs. Bij de aanschaf van uw nieuwe keuken zal u zoveel mogelijk ontzorgd worden, van een 3D ontwerp, tot het inmeten bij u thuis. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan of andere accessoires voor in uw keuken. Kom gezellig langs en bezoek de mooie showroom bij Keukensale.com. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar! 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A. Tel. 0229-769125  www.keukensale.com