fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Black Friday week

Profijt Meubel Hoorn; Black Friday week

Black Friday week tot en met maandag 30 november bij Profijt Meubel Hoorn!

Bij Profijt Meubel in Hoorn hebben ze een week lang Black Friday. Zowel in de winkel als online zijn er black Friday aanbiedingen. De Black Friday week is t/m maandag 30 november. Hiervoor is gekozen om de inloop in de winkel over de gehele week te spreiden.

Op de showroom modellen is nu een extra korting van 10% en op alle accessoires wordt er 20% korting gegeven. Het voordeel hiervan is dat je het direct kunt meenemen en je direct kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Profijt Meubel is een meeneemformule in wonen. Heel veel is uit voorraad leverbaar. De profijt Meubel collectie bestaat uit; banken in diverse opstellingen, fauteuils, een grote collectie relaxfauteuils, woonprogramma’s in allerlei stijlen, veel bijzettafels uit voorraad leverbaar, leuke woondecoratie waaronder sierkussen, karpetten, wanddecoratie, verlichting en accessoires. Bij Profijt Meubel Hoorn vind je volop woon inspiratie. Kom naar de winkel en laat je inspireren. Advies nodig? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Elke zondag geopend en u kunt hier gratis parkeren.

C.J.K.van Aalstweg 8-C. T. 0229-285190    www.profijtmeubel.nl