fbpx
Jumper Hoorn; dit is Esther

Jumper Hoorn; dit is Esther

Esther is al ruim 1,5 jaar een zorgmedewerkster bij Jumper De diersuper in Hoorn. Het werk bij Jumper betekent voor Esther dat ze een ritme heeft en nieuwe mensen leert kennen. Daarnaast durft ze door haar werk haar grenzen te verleggen. Ze verteld dan ook dat ze elke dag met heel veel zin naar haar werk gaat.

Het team waarmee Esther werkt zijn echt haar vriendinnen geworden, ze voelt zich dan ook onwijs thuis bij Jumper. Doordat Esther begeleid woont was het eigenlijk niet mogelijk voor haar om in de coronaperiode te komen werken, alleen dit liet ze niet gebeuren. Ze besloot om tijdelijk bij haar moeder te gaan wonen zodat ze iedere dag naar haar werk kon.

In de periode van de lockdown gingen alle hobby’s van Esther niet door, dit was een pittige tijd. Gelukkig was het werk bij Jumper toch nog een lichtpuntje voor haar. Twee ochtenden in de week verzorgd Esther alle dieren en verder heeft ze nog een verzorgpaard bij een collega.

Esther richt zich graag op alle dieren in de winkel maar vindt het ook heel gezellig als u even langskomt om kennis te maken of gewoon gezellig voor een praatje. Wat Esther graag nog tegen iedereen wilt zeggen: ‘’Hou vol, corona gaat straks weer weg.. Maar weet, wij van Jumper De diersuper zullen altijd voor u klaarstaan!

Dr.C.J.K.van Aalstweg 8A. T. 0229-855707. www.jumper.nl