fbpx
Hof van Hoorn; Sfeervol en gezellig.

Hof van Hoorn; Sfeervol en gezellig.

Het Hof van Hoorn is een lifestyle boulevard gevuld met vele mooie winkels. Voor iedereen toegankelijk. Ruim 30 speciaalzaken op een rij. Op 29 november is het Superkoopzondag. Alle winkels zijn dan voor u geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Gezellig winkelen op het Hof, nu nog sfeervoller met de prachtige kerstverlichting die aanwezig is.  

Sinterklaas of kerst, voor deze komende feestdagen slaagt u zeker op het Hof van Hoorn voor de leukste cadeautjes! Van kleine accessoires voor slaapkamers of huiskamers. Of leuke artikelen voor de fiets. Maar natuurlijk ook grotere cadeaus zoals mooie meubels, keukens, een nieuwe fiets, electronica, sportkleding, leuke dieren speelgoed of benodigdheden, sportschool lidmaatschap en nog veel meer zijn hier op het Hof te vinden. Kom gezellig shoppen op het Hof van Hoorn. Er is een ruime parkeerplaats en het is gratis parkeren.

Tot ziens op het Hof van Hoorn