fbpx
EP: Beerepoot; Shop verstandig

EP: Beerepoot; Shop verstandig

Deze periode staat bij EP:Beerepoot geheel in het teken van Black Friday. En om de drukte in de winkels te spreiden, profiteert u extra lang van onze extreme aanbiedingen. Tot en met maandag 30 november zijn de acties geldig, maar shop verstandig, juist nu! Om iedereen hier op een veilige manier van te laten profiteren, zijn er extra maatregelen getroffen.

Heeft u nog geen tijd gehad om langs te komen? Geen probleem! Bijna al onze vestigingen zijn zondag 29 november van 12.00 – 17.00 uur geopend. Ook is het heel eenvoudig om de (actie)producten online te bestellen, want een digitale krant vol scherp geprijsde aanbiedingen vind u op www.epbeerepoot.nl. Zo hoeft u de deur niet meer uit. Bekijk in alle rust de aanbiedingen, bestel eenvoudig uw aanbieding en laat hem thuisbezorgen wanneer het u uitkomt. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het servicecentrum; 0229-502420. Op deze manier doen we er alles aan om u veilig te laten shoppen.

Naast de aanbiedingen, bent u natuurlijk ook van harte welkom voor goed advies en demonstraties. In winkel Hoorn demonstreert iRobot u het gemak van robotstofzuigers op 28 november en Jura creëert het hele weekend lang voor uw de maximale koffiesensatie. Ook bent u weer van harte welkom bij onze workshops. Ga aan de slag met stoomovens en keukenmachines en bak op inductiekookplaten en met RVS pannen. We houden de groepen klein, dus het aantal plekken is beperkt. Schrijf u snel in op www.epbeerepoot.nl.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B Tel. 0229-502420