fbpx
Mediamarkt ; Black Friday weekend

Mediamarkt ; Black Friday weekend

Het is weer Black Friday bij Mediamarkt! Deze actie is ieder jaar weer een groot koopjesfestijn bij Mediamarkt. Dit weekend kun je je slag slaan met kortingen tot 50% op meer dan 250 producten.

In verband met de drukte kun je je online bestellingen afhalen aan de zijkant van onze winkel. Hier hebben we een speciale afhaalruimte gemaakt voor de Black Friday. Hierdoor kunnen we de winkel veilig houden voor iedereen.

In onze winkel mogen een maximaal aantal mensen aanwezig zijn zodat u de veilige afstand van 1,5 meter kunt hanteren. Ook hebben wij maatregelen genomen bij onze kassa’s en Smartbar voor de gezondheid van u en onze medewerkers. Dus scoor je Black Friday aanbieding online en haal je bestelling snel op of kom vandaag naar onze winkel.

We zijn vandaag open van 12:00 tot 17:00 uur. Op werkdagen van 10:00-20:00. Grote parkeergelegenheid en gratis parkeren!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 www.mediamarkt.nl