fbpx
Black Friday week bij Profijt Meubel

Black Friday week bij Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel in Hoorn hebben ze een week lang Black Friday. Zowel in de winkel als online zijn er Black Friday aanbiedingen. De Black Friday week is van maandag 23 november t/m maandag 30 november. Hiervoor is gekozen om de inloop in de winkel nu over een hele week te kunnen spreiden.

Op de showroom  modellen is nu een extra korting van 10% en op alle accessoires wordt er 20% korting gegeven. Het voordeel hiervan is dat je het direct kunt meenemen

en je direct kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst. Profijt Meubel is een meeneemformule in wonen. Heel veel is uit voorraad leverbaar. De profijt Meubel collectie bestaat uit; banken in diverse opstellingen, fauteuils, een grote collectie relaxfauteuils, woonprogramma’s in allerlei stijlen, veel bijzettafels uit voorraad leverbaar, leuke woondecoratie waaronder sierkussen, karpetten,

wanddecoratie, verlichting en accessoires.

Bij Profijt Meubel Hoorn vind je volop wooninspiratie. Kom naar de winkel en laat je inspireren. Advies nodig? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Elke zondag geopend!

Profijt Meubel Hoorn is gevestigd op het Hof van Hoorn. Ruime en gratis parkeerplaatsen. . Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C, Hoorn. www.profijtmeubel.nl T. 022-285190.