fbpx
Het nieuwe winkelen bij Medec Wonen en Slapen

Het nieuwe winkelen bij Medec Wonen en Slapen

Vandaag de dag gaat winkelen er anders aan toe dan we gewend waren. Afstand houden, geen handen schudden en het dragen van een mondkapje begint al normaal te worden. Daarnaast probeert Medec Wonen het bezoek van klanten zo veel mogelijk te spreiden, vertelt eigenaar Reijer Veldman. Medec noemt dit het nieuwe winkelen.

Wat houdt het nieuwe winkelen in?

Medec Wonen en Slapen werkt bij voorkeur op afspraak en laat maximaal 2 personen per gezin toe in de winkel. Alle bezoekers worden verzocht om een mondkapje te dragen en bij binnenkomst de handen te ontsmetten. Zo kunnen bezoekers zonder zich zorgen te maken over hun gezondheid in alle rust rondkijken en hebben de adviseurs van Medec alle tijd om klanten goed te adviseren. Het vertrouwde team staat de hele week voor u klaar.

Zoals genoemd werkt Medec Wonen bij voorkeur op afspraak. Om dit te stimuleren biedt Medec klanten die een afspraak maken een interessante korting van 10% aan op de gehele collectie, met uitzondering van actieprijzen en reeds afgeprijsde artikelen. Medec Wonen is zondag 8 november geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Naast de acties in de advertentie heeft Medec Wonen diverse showmodellen die voor scherpe prijzen verkocht worden en direct leverbaar zijn. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel 0229-267413 of mail naar verkoop@medecwonen.nl
Medec Wonen en Slapen, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn.