fbpx
Black Friday bij EP:Beerepoot

Black Friday bij EP:Beerepoot

De Black Friday acties van EP:Beerepoot zijn nu al van start. Profiteer t/m maandag 30 november van extreme aanbiedingen, maar shop verstandig, juist nu! Om iedereen hier op een veilige manier van te laten profiteren, nemen ze extra maatregelen.

Door nu al te starten met Black Friday aanbiedingen wordt de hoeveelheid klanten verspreid over een langere periode, dit voorkomt drukte in de winkels, maar er is meer; op 22 en 29 november zijn er extra koopzondagen in diverse filialen en veel vestigingen zijn op Black Friday (vrijdag 27 november) tot 20.00 uur geopend. Daarnaast is het heel eenvoudig om de (actie)producten online te bestellen, want een digitale krant vol scherp geprijsde aanbiedingen vind u op www.epbeerepoot.nl
Zo hoeft u de deur niet meer uit! Bekijk in alle rust de aanbiedingen, bestel eenvoudig uw aanbieding en laat hem thuisbezorgen wanneer het u uitkomt.

Als extra mogelijkheid kunt u de aanbiedingen ook ophalen in het magazijn in Zwaagdijk, maar alleen op afspraak. Bel hiervoor met het servicecentrum; 0229-502420. Op deze manier doen ze er alles aan om u veilig te laten shoppen.

De Black Friday aanbiedingen zijn geldig in alle filialen en maar liefst 12 dagen lang! Profiteer t/m maandag 30 november van extreme aanbiedingen én de service van EP:Beerepoot. Kijk voor alle informatie en de aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl