fbpx
Supertank; 24/7 geopend

Supertank; 24/7 geopend

Supertank Hoorn ligt centraal gelegen tegenover de Mediamarkt op de woonboulevard Hof van Hoorn. Voor iedereen toegankelijk, supergoedkoop en onbemand tanken, dat is waar Supertank voor staat.

Inmiddels zijn er al meer dan 25 Supertankstations in Nederland. Als u bij Supertank gaat tanken dient u eerst uw pinpas in de tankautomaat te steken. Nadat u uw pincode heeft ingetoetst reserveert uw bank een bedrag van Ð 125,- De pomp wordt vervolgens vrij gegeven en u kunt rustig tanken. Nadat u getankt heeft wordt dit bedrag weer teruggeplaatst en schrijft de bank het bedrag af, waarvoor u hebt getankt. Dit gebeurt bij iedere tankbeurt bij een betaalautomaat, maar is normaliter nooit zichtbaar. Inmiddels zijn de Oranjeactiedagen bij Supertank een begrip in de regio. Op dagen dat het Nederlands dames- of herenvoetbalteam speelt of dat er geschaatst word, is er extra korting op de toch al lage prijzen. Check de oranjekalender op de website voor de data in 2020. 27 oktober, 11, 15 en 18 november kunt u alvast in uw agenda noteren! U bent van harte welkom op het tankstation van Supertank.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 13, Tel. 0321-387666, www.supertank.nl