fbpx
EP Beerepoot;  workshoppen

EP Beerepoot; workshoppen

De eerste dagen van ons unieke event ‘Workshoppen’ zijn succesvol verlopen. Op een coronaproof manier, en dus geheel conform de richtlijnen van het RIVM, werd er kennis gemaakt met de mooiste producten en merken. En nog meer goed nieuws; de unieke besloten workshops en 1-op-1 demonstraties lopen nog door t/m zondag 1 november. Dus schrijf u snel in!

Leer omgaan met streaming audio, maak kennis met de nieuwste innovaties op de witgoedafdeling of kom alles te weten over OLED en QLED televisies. Maar ga ook lekker aan de slag met stoomovens, inductiekookplaten en keukenmachines. Proef smaaksensaties op koffie- en BBQ-gebied en kom langs met al uw vragen over slimme apparatuur of met lifestyle-gerelateerde vraagstukken. En nog veel meer… Uiteraard met persoonlijk advies en de service die u van ons gewend bent. Ook profiteert u van unieke aanbiedingen én ontvangt u bij geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, waardecheques van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel.

VEILIGHEID VOOROP! Het allerbelangrijkste van dit alles; veiligheid! Alle workshops en demonstraties vinden 1-op-1 plaats. Daarom is inschrijven verplicht en dat doet u eenvoudig op www.epbeerepoot.nl. De workshops worden gehouden in winkel Hoorn, maar de aanbiedingen zijn geldig in alle filialen!

Kom langs bij EP:Beerepoot in Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, en maak kennis met de nieuwste technologieën, mooie producten en scherpe aanbiedingen, voorzien van een goed advies. Maar bovenal; besloten, persoonlijk en veilig!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, Tel. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl