fbpx
Carpetright; al 46 jaar expert

Carpetright; al 46 jaar expert


Met bijna een halve eeuw ervaring mag Carpetright zich met recht een specialist noemen in het vernieuwen van het interieur. Vloerbedekking zoals laminaat, parket, pvc vloeren, vinyl en tapijt vindt u hier in alle soorten, kleuren en formaten. 

Maar ook voor raamdecoratie als gordijnen, verticale lamellen, plissé gordijnen of jaloezieën kijkt u hier uw ogen uit. Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel voor het hele huis of het nu om de  huiskamer of de slaapkamer gaat. Voor het juiste licht of voor uw privacy zijn er vele soorten raamdecoraties. Laat u eens informeren door één van de adviseurs in deze winkel. U krijgt dan bijvoorbeeld ook uitleg over hoe u uw raam het beste kunt opmeten zodat uw nieuw aankoop straks op de perfecte manier hangt. Durft u het zelf niet aan, laat het dan door één van de medewerkers opmeten bij u thuis.

Carpetright is trouwens ook expert in het renoveren van uw trap. Door middel van zogenaamde overzet tredes krijgt uw trap in een korte tijd een compleet nieuwe look. Uw trap ziet er weer als nieuw uit terwijl er geen gedoe is met sloop- en breekwerk. Laat u een informeren bij Carpetright over de vele mogelijkheden.


Dr. C.J.K. van Aalstweg 11, Tel. 0229-239975, www.carpetright.nl