fbpx
RightWash; Vlekvrij autowassen

RightWash; Vlekvrij autowassen

Is uw auto toe aan een opknapbeurt? Rij dan eens door de wasstraat van RightWash! U wordt hartelijk ontvangen door de cleaningexperts van RightWash, u geeft aan welk wasprogramma u wilt en de opknapbeurt kan beginnen. Allereerst wordt uw auto grondig handmatig afgespoeld, zodat ook de moeilijk bereikbare plekken worden gereinigd. Vervolgens gaat u met uw auto de wasstraat in.

U rijdt uw auto op de transportband en de rest volgt vanzelf. Uw auto wordt door de transportband langs een hele rij van was- en droogsystemen geleid. Onder andere een wielspoeling, een polijstboog, een spoeling met regeneffect en een textieldroger zorgen ervoor dat uw auto er weer piekfijn uitziet. Er gaan meerdere auto’s tegelijk door de tunnel waardoor er geen lange wachttijd is.

Uw auto wordt bij RightWash gewassen met Osmose water. Dit zorgt ervoor dat uw auto zonder zemen vlekvrij opdroogt. Osmosewater is water ‘met niks’, dat wil zeggen dat alle mineralen (kalk, ijzer, magnesium, zout) er uit zijn gefilterd. Na het wassen kunt u uw auto bovendien gratis stofzuigen in de grote overdekte hal. Combineer een dagje winkelen op het Hof eens met een ‘opkikker’ voor uw auto.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6C. Tel. 0229-291691, www.rightwash.nl