fbpx
Profijt Meubel; woonmaand 

Profijt Meubel; woonmaand 

De woonmaand staat geheel in het teken van wonen en interieur bij Profijt Meubel Hoorn. De winkel is ingericht met de nieuwste trends. Profijt Meubel heeft een uitgebreide nieuwe collectie. Diverse nieuwe woonprogramma’s in allerlei houtstijlen en kleuren.  Daarnaast zijn er diverse nieuwe banken geleverd welke in diverse opstellingen leverbaar zijn. Daarbij heb je de keuze uit vele stof en kleur mogelijkheden.

Ook heeft Profijt Meubel een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse kleuren, maten en pootmogelijkheden. Met daarnaast een ruime collectie eetkamerstoelen. Ga je liever voor een kleinere aanpak? Daarvoor hebben wij nieuwe woonaccessoires, wanddecoratie, karpetten en een groot assortiment bijzettafels. Veel is uit voorraad leverbaar waardoor er al snel kan worden genoten van de nieuwe aankoop.

Bij Profijt Meubel Hoorn vind je volop interieur inspiratie. Kom naar de winkel en laat je inspireren. Advies nodig? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Elke zondag geopend!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8, Tel. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl