fbpx
Bot Meubelen; De leukste salontafels

Bot Meubelen; De leukste salontafels

Voor de leukste salontafels moet u absoluut bij Bot Meulen zijn. Deze trendy meubelzaak heeft namelijk een grote voorraad in diverse afmetingen en modellen. Zo acteert de Twinny ‘salontafeltweeling’ moeiteloos in iedere moderne huiskamer. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. De salontafels Twinny’s hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny’s zijn naast als set, ook als losse salontafel leverbaar. Naast de salontafels zijn er ook bijzettafels en banktafels leverbaar. Stuk voor stuk prachtige meubels.

Ook is er bij Bot Meubelen een ruime keuze aan zeer mooie bijpassende stoelen en vele soorten kasten in verschillende opstellingen. Kom gezellig langs en laat u inspireren. Gratis parkeren.

C.J.K. van Aalstweg, Hoorn, Tel. 0229-266639, www.bot.nl