fbpx
Kwantum; Najaarshoppen

Kwantum; Najaarshoppen

Inspiratie op doen voor het najaar en de winter van 2020, Kwantum is er klaar voor. De dagen worden weer korter en de temperaturen gaan binnenkort dalen. Hoe lekker is het dan om de sfeer in huis te halen. Warme kleuren deze herfst en winter, een ode aan moeder natuur.

Bij Kwantum zijn vele soorten artikelen te koop, van meubels tot accessoires, leuke stoelen, warme kleden in vele vormen of designs, tevens dikke kleden wat weer fijn is om geluiden te dempen. Warme materialen en subtiele tinten geven die extra sfeer en warmte in uw huis. Ook dit jaar veel meubels in ronde vormen zijn een trend. Veel speelse vaasjes, in verschillende vormen, zet er een paar bij elkaar en dit maakt weer een trend. Voor zowel in uw slaapkamer of huiskamer, hal, toilet, eigenlijk voor elk gedeelte van uw huis. Bent u op zoek naar een mooie vloerlamp of hanglamp, van hoge tot lage modellen zijn bij de Kwantum te koop. Kom gezellig langs en zie wat Kwantum u heeft te bieden aan leuke artikelen. Gratis parkeren.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A, Tel. 0900-2355926, www.kwantum.nl