fbpx
JYSK; Hippe meubelen en trends

JYSK; Hippe meubelen en trends

De trend op dit moment is een mix en match met eetkamerstoelen. Bij JYSK staan verschillende eetkamer stoelen of barstoelen te koop. Verschillende kleuren matchen is een trend maar het moet natuurlijk wel aan uw eigen smaak voldoen.

Kom langs bij JYSK en laat u verassen door de vele mogelijkheden, vele kleuren, stijlen en designs. Heeft u bijvoorbeeld een klein huis zonder slaapkamer, kom dan eens naar het uitgebreide assortiment slaapbanken kijken. Een ideale combinatie van een bed in de nacht en overdag een heerlijke bank. U kunt een slaapbank natuurlijk ook prima inzetten als een logeerbed, altijd handig als er eens iemand onverwachts blijft slapen. JYSK heeft uiteraard nog diverse andere collecties bedden in de winkel staan zoals boxsprings en twijfelaars. Is uw huis eigenlijk al helemaal ingericht dan is het tijd voor de fi nishing touch met diverse leuke accessoires zoals theelichthouders, vazen, sierkussens en potten. Dit alles in een kleur of stijl die bij u past zodat uw huis een nog persoonlijker uitstraling krijgt. De medewerkers van JYSK nodigen u van harte uit om dit weekend lekker te komen shoppen. Tot straks!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12, Tel. 0229-212439, www.jysk.nl