fbpx
Jumper; Dierendoedag!

Jumper; Dierendoedag!

Bij Jumper Hoorn wordt er op vrijdag 2 zaterdag 3 en zondag 4 oktober een klein feestje gehouden. Noteer alvast in je agenda! We gaan er gezellige dagen van maken met de baasjes en de huisdieren. Zo zal je deze dagen hoge kortingen krijgen in de winkel en er zullen leuke activiteiten georganiseerd worden!

Doe bijvoorbeeld ook mee met het Jumper Prijzenfestival! Besteed tijdens deze dagen voor minimaal € 25,- bij Jumper Hoorn en maak met je kassabon kans op heel veel leuke prijzen!  De Dierendoedag is een actieve en vrolijke dag voor iedereen! We zorgen voor aangepaste maatregelen en nemen de adviezen van het RIVM in acht. We hanteren in onze winkels een verscherpt hygiëneprotocol. Zo verkleinen we met z’n allen de kans op besmetting en kunnen we onze huisdieren nog steeds van het allerbeste voorzien!

Kom dus gezellig langs op zaterdag 3 of zondag 4 oktober bij Jumper Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8A, Tel. 0229-855707, www.jumper.nl