fbpx
Beter Bed; rust en ontspanning

Beter Bed; rust en ontspanning

Een goed bed is een plek van rust en ontspanning. Het bed is allang niet meer alleen om in te slapen maar is een plek waar we ons even terug trekken uit de hectiek van de dag. Een plek waar we bewust kunnen kiezen voor een moment van rust.

Voor iedereen is de slaapbeleving of een moment van rust anders, daarom is er bij Beter Bed een breed assortiment aan bedden te koop. Voor de senioren onder ons is er een uitgebreide collectie seniorenbedden. Groot voordeel van deze bedden is de hoogte, waardoor in- en uitstappen een stuk eenvoudiger wordt. Bovendien zijn ze eenvoudig op te maken en schoon te houden. Ze zijn er van een eenvoudige uitvoering tot aan luxe varianten met uitstapverlichting en elektrisch verstelbare matrassen met afstandbediening. Uiteraard vindt u ook hier vele andere soorten bedden en accessoires. Bovendien heeft Beter Bed een enorme collectie matrassen, zoals traagschuim- en koudschuimmatrassen.

Wilt u advies of zien wat Beter Bed allemaal aan mogelijkheden te bieden heeft? De adviseurs staan graag voor u klaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A, Tel. 0229-271884, www.beterbed.nl