fbpx
Sanidirect; mooiste sanitair

Sanidirect; mooiste sanitair

Op zoek naar een nieuwe badkamer, toiletruimte of los sanitair? In de showroom van Sanidirect staan diverse opstellingen met verschillende badkamers, toiletten en vele soorten tegels.

Wanneer u wel eens in Portugal bent geweest, kent u ze ongetwijfeld: de authentieke Portugese tegels. Vrijwel ieder kerkje of monument in Portugal beschikt over deze stijlvolle tegels. De opvallende tegels zijn niet alleen populair in de Portugese steden, maar we zien ze ook steeds vaker terug in huishoudens. Bekleed bijvoorbeeld de achterwand van het toilet of een wand in de badkamer met deze prachtige tegels en maak jouw interieur uniek. Bent u benieuwd naar de voordelen van deze tegels of wil je weten hoe je deze tegels het beste kunt combineren?

Kom dan langs bij de vestiging op het Hof van Hoorn. U kunt bij Sanidirect ook terecht voor pakketdeals. Zo’n pakket bestaat bijvoorbeeld uit een wastafelonderkast, een wastafel, een spiegel en een kraan. Er zijn diverse keuzes in vijf verschillende kleuren, vier formaten, vier spiegels en twee kranen. U bent van harte welkom bij Sanidirect, de adviseurs helpen u graag verder.

Dr.C.J.K van Aalstweg 10C. T. 0229-768996. www.sanidirect.nl