fbpx
Profijt Meubel; woonmaand

Profijt Meubel; woonmaand

De nieuwe najaarscollectie is binnen bij Profijt Meubel in Hoorn. Nieuwe woonprogramma’s, één daarvan is een Kerela. Een combinatie van mango hout met metaal. Een ander mooi woonprogramma is Tregosa welke is geleverd in smoked grey vurenhout.  Deze is  uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er diverse nieuwe banken geleverd in diverse hoekopstellingen of ruime 3 óf 4-zitters. Leverbaar in diverse opstellingen en keuze uit veel stof mogelijkheden en vele kleuren.

Ook heeft Profijt Meubel een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse kleuren, maten en poot mogelijkheden. Met daarnaast een ruime collectie eetkamerstoelen. Diverse fauteuils, bijzettafels, karpetten, verlichting en mooie accessoires zijn weer geleverd om je interieur op een makkelijke manier mee te verfraaien. Veel is uit voorraad leverbaar waardoor er al snel kan worden genoten van de nieuwe aankoop.

Bij Profijt meubel kun je gebruik maken van de gratis aanhangwagen om het mee te vervoeren of voor een kleine bijdrage kan er gebruik worden gemaakt van de huurbus. Daarnaast zijn er bezorg mogelijkheden door onze vervoerder.

Kom gezellig langs om woon inspiratie op te doen. Vul dan gelijk een kaartje in en maak daarmee kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,-. Onze verkopers staan voor je klaar om je te adviseren bij al je woonwensen. Profijt Meubel Hoorn is iedere zondag geopend van 12.00-17.00 uur.  Gevestigd op het Hof van Hoorn. Gratis parkeren.

Dr. CJK van Aalstweg 8-C Hoorn. T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl