fbpx
Factory House; wooninspiratie

Factory House; wooninspiratie

Op de woonboulevard Hof van Hoorn kunt u ook de prachtige grote showroom van Factory House bezoeken.Maar liefst 5000 m2 met zeer uiteenlopende lifestyle·en industriële meubels. Een uitgelezen plek om veel,heelveel wooninspiratie op te doen.

Factory House heeft een eigen import en door juiste collecties in te kopen is er voor elk budget wel een meubelstuk te vinden. Bij Factory House zijn de meeste artikelen uit voorraad lever­ baar. Dit betekent dat er geen lange levertijden zijn. Er is altijd een ruime sortering bankstellen aanwezig en u kunt heerlijk proef zitten zodat u zich kunt overtuigen van een prima aankoop. De banken zijn in honderden kleuren en in verschillende opstellingen en afmetingen leverbaar. Natuurlijk vindt u hier ook andere meubels zoals bedden,kasten en complete eethoeken. Fac­tory House is ook een bij uitstek geschikte winkel om accessoires te shoppen. De mooiste spiegels, lampen, beelden en vazen staan voor u uitgestald. Kom langs en bezoek de showroom.

Factory House is 7 dagen per week geopend en ook hier gratis parkeren voor de deur!

Dr.C.J.K.v. Aalstweg 10E. T. 0229-785364. www.factoryhouse.nl