fbpx
Dorcas; voor de kwetsbaren

Dorcas; voor de kwetsbaren

Winkelen met de gedachte dat uw uitgave aan de winkel Dorcas ingezet wordt voor de allerarmsten onder ons, dan is Dorcas de juiste winkel. Kom gezellig langs en zie zelf wat er allemaal te koop is.

Dorcas zet zich in voor kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede en crisis. Dorcas doet dit door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpt Dorcas honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door u, omdat u shopt bij Dorcas. Maar heeft bijvoorbeeld spulletjes die u niet meer gebruikt dan maakt u Dorcas hier heel blij mee. U mag ook van tevoren even bellen als u spulletjes wilt langsbrengen. Koffie en thee staat voor u klaar in de koffiehoek als u langskomt! Parkeren is gratis.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 5B. T. 0229-820395 www.dorcaswinkelhoorn.nl