fbpx
Swiss Sense; kom proef liggen

Swiss Sense; kom proef liggen

Bij Swiss Sense is een ruim aanbod van bedden aanwezig, maar ook van matrassen, toppers, bedbodems, elektrische en vlakke boxsprings.  Inspiratie voor slaapkamer interieur of een persoonlijke stijl, u vindt het allemaal in deze sfeervolle beddenzaak. Stap binnen in de wereld van ultiem slaapgenot.

Ook biedt Swiss Sense  een ruime collectie aan accessoires voor uw slaapkamer. Bijvoorbeeld mooi beddengoed in vele vrolijke kleuren of stijlvolle nachtkastjes. U mag ook proef liggen bij Swiss Sense zodat u zeker weet wat bij u past en zorgt voor een ultiem slaapgenot. De slaapexperts van Swiss Sense staan voor u klaar voor advies of om uw vragen te beantwoorden. Wilt u vanaf huis persoonlijk slaapadvies ontvangen? Dat kan, u kunt een mail sturen met uw vragen en de adviseurs zullen er alles aan doen om een passend advies te geven, en u hoeft niet uw huis uit!

Wilt u een bezoekje brengen aan de winkel dan bent u natuurlijk van harte welkom, geopend volgens de RIVM voorwaarden. Gratis parkeren.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10D, Hoorn. T 0229-210973 www.swisssense.nl