fbpx
EP:Beerepoot: volop service

EP:Beerepoot: volop service

Goede service. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Het valt pas op als het tegenvalt of ontbreekt. Bij EP:Beerepoot krijgt u wat u verwacht. We hebben alle kennis en expertise in huis om het verschil te maken. Een optimale service voor een optimale beleving.

Voor de nieuwste producten en innovaties gaat u naar EP:Beerepoot. U weet dat het goed is. Maar vergeet ook het belang van een uitstekende service niet. Onze aandacht voor u stopt niet na levering van uw aankoop. Onze service reikt verder dan de deur.

Naast een uitgedacht assortiment bieden we gedegen aankoopadvies, marktconforme  prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar u terecht kunt met al u vragen. Bel het servicecentrum voor de status van uw bestelling, het doorgeven van een defect of storing en technische ondersteuning. Waar u ook tegenaan loopt, we hebben altijd een oplossing! Ook zijn we niet vies van ludieke acties en messcherpe aanbiedingen. Een mooie aankoop gedaan? Onze enthousiaste bezorgers staan voor u klaar om uw aankopen te bezorgen en te installeren. Last van een storing of defect? Onze gecertificeerde monteurs verhelpen het snel en vakkundig. Ook wanneer het product niet bij ons is gekocht. Daarom zeggen wij: u krijgt de service van EP:Beerepoot!

Kom de sfeer én service horen, voelen, proeven en zien in één van onze zes sfeervolle winkels en laat ons weten hoe u onze service ervaart. Goede service is namelijk altijd in de buurt! Laat uw mening achter op www.kieskeurig.nl. Al meer dan 4500 klanten gingen u voor en gemiddeld beoordelen zij ons met het cijfer 9.