fbpx
Bouchier Sport 2000; 1400 m2 erbij

Bouchier Sport 2000; 1400 m2 erbij

Het familiebedrijf Bouchier Sport 2000 zit midden in een verbouwing. Door de grond van de buren te kopen ontstond voor Bouchier Sport de mogelijkheid om de winkel drastisch uit te breiden. Michel, Leonie, Marloes, Guus en alle medewerkers zijn nu al heel blij met het resultaat.

Met behulp van vader Guus zijn Michel, Leonie en Marloes in 2009 dit avontuur begonnen. Guus had diverse sportzaken in Hoorn, Purmerend en Zaandam. Inmiddels leiden Michel, Leonie en Marloes het bedrijf en voorziet vader Guus op de achtergrond de kinderen nog graag van advies.

Meer ruimte
In maart van dit jaar is er gestart met de verbouwing. Nu de uitbreiding vorm begint te krijgen is er ook meer zicht op hoe alles er uit komt te zien. Zowel beneden als boven komt er meer ruimte bij, in totaal maar liefst 1400 m2! Onder andere de hardloophoek wordt uitgebreid, de ruimte voor de  bedrukkingsservice zal ook veel ruimer opgezet gaan worden en nu zijn er nog twee toiletten maar dit gaan er straks vier worden.

Verbouwingsuitverkoop
Bovendien komt er een gezellige koffiecorner met een bar waar u heerlijke koffie kunt krijgen. Voor de uitverkoop zal er één gedeelte in de winkel gereserveerd worden zodat de klant niet de hele winkel door hoeft op zoek naar sale artikelen. De paskamers worden gecentraliseerd. De winkel wordt luxer, ruimer en veel overzichtelijker. Voor de klanten ideaal maar ook voor de medewerkers heel fijn om in te werken. U bent van harte welkom om te kijken hoe de verbouwing vordert en, nog leuker, om te shoppen tijdens de verbouwingsuitverkoop. Mis het niet en kom langs bij de mooiste sportwinkel van West Friesland.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 7C, Hoorn. T. 0229-215661 of www.bouchiersc.nl