fbpx
Profijt Meubel Hoorn; najaarscollectie

Profijt Meubel Hoorn; najaarscollectie

De nieuwe najaarscollectie is binnen bij Profijt Meubel in Hoorn. Profijt meubel heeft een grote collectie wonen met meubelprogramma’s in diverse uitvoeringen en kleuren, banken in allerlei opstellingen en stofmogelijkheden. In het nieuwe seizoen zien we in de stoffencollectie nog meer kleur en veel mooie, rijke stoffen.  Leuke fauteuils om je interieur mee te verfraaien, een grote collectie eetkamerstoelen.

Nieuw zijn de eetkamerstoelen met auto return functie welke draaibaar zijn en terugdraaien in de oorspronkelijke stand zodat je het genot hebt van het draaimechanisme maar het wel netjes aan de tafel staat.

In onze winkel staan vele soorten eetkamertafels deze zijn volop leverbaar in het rechthoek, rond of ovaal. Met verschillende soorten poten en keuze uit vele kleuren. Leuke bijzettafels Een grote collectie lampen, karpetten, sierkussens en accessoires. Ook heeft Profijt meubel een uitgebreide collectie relaxfauteuils welke met diverse mogelijkheden leverbaar zijn.

Veel is uit voorraad leverbaar waardoor er al snel kan worden genoten van de nieuwe aankoop. Bij Profijt meubel kunt u gebruik maken van de gratis aanhangwagen om het mee te vervoeren of voor een kleine bijdrage kan er gebruik worden gemaakt van de huur bus. Daarnaast zijn er bezorg mogelijkheden door onze vervoerder mogelijk. Kom gezellig langs om woon inspiratie op te doen. Onze verkopers staan voor u klaar om u te adviseren bij al uw woonwensen.

Profijt Meubel Hoorn, Dr. C.J.K. v. Aalstweg 8C. Iedere zondag geopend van 12.00-17.00 uur.  Gevestigd op het Hof van Hoorn. Gratis parkeren.