fbpx
MediaMarkt Hoorn; Back to School

MediaMarkt Hoorn; Back to School

Het is Back to School bij MediaMarkt en dat betekent heel veel korting op alle elektronica die jij nodig hebt voor het nieuwe jaar of je werk vanuit huis. En om jouw nieuwe jaar compleet te maken hebben we een winactie met een prijzenpot van maar liefst € 20.000. 

De hoofdprijs is een studeerkamer make-over, 7 x een rugzak vol met elektronica en 15 x een goed gevulde koelkast. Je krijgt bij de kassa een unieke actiekaart met een unieke kras code.

Vandaag is de finale van onze Back to School actie en dat betekent dat deze zondag je laatste kans is om hier van te profiteren.

Natuurlijk hebben wij bij Mediamarkt ook onze maatregelen genomen m.b.t. de Coronacrisis. In onze winkel mogen een maximaal aantal mensen aanwezig zijn zodat u de veilige afstand van 1,5 meter kunt hanteren. Ook hebben wij maatregelen genomen bij onze kassa’s en Smartbar voor de gezondheid van u en onze medewerkers.

‘We moeten het samen doen’ dus tot ziens bij MediaMarkt Hoorn. Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl