fbpx
Bot Meubelen Hoorn; lekker ontspannen

Bot Meubelen Hoorn; lekker ontspannen

We moeten allemaal de tijd nemen om thuis te ontspannen en de dagelijkse routine even te vergeten – zeker nu in deze uitdagende weken en maanden. Maak van uw huis ook een ontspanningsoase en bespaar nog tot eind Sept 2020, 30% op onze relaxfauteuil Stressless London!

Het ontwerp van de Stressless London is geïnspireerd op de swinging 60’s en is uitgevoerd met het comfort dat u van Stressless gewend bent. Het model is zowel met een hoge, als met een lage rugleuning verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een aluminium of een zwart onderstel.

Wilt u deze Stressless fauteuil uitproberen? Dat kan vrijblijvend in onze showroom. Wij verwelkomen u graag.

Bezoek onze Stressless Comfort Studio, C.J.K. van Aalstweg 8B. Tel. 0229-266639 www.bot.nl