fbpx
Beddenreus Hoorn; Voor een goede nachtrust

Beddenreus Hoorn; Voor een goede nachtrust

Een goed matras zorgt voor de juiste nachtrust. Een juiste en goede nachtrust zorgt ervoor dat u zich fit voelt en de nieuwe dag heerlijk uitgerust kunt beginnen. Bij Beddenreus kunt u matrassen kopen van hoge kwaliteit en een vaste lage prijs.

De ideale boxspring bijvoorbeeld, dat is een bed dat uw persoonlijke behoeftes helemaal invult, waardoor u op het juiste matras slaapt. Bij Beddenreus vindt u een ruime keuze aan afmetingen, modellen en stijlen van bijvoorbeeld boxsprings. Ook elektrische boxsprings zijn hier te verkrijgen. De adviseurs bij Beddenreus helpen u graag op weg om het juiste bed, matras voor u te vinden. Bent u op zoek naar verlichting of accessoires zoals nachtkastjes dan kunt u hier gerust een bezoekje brengen want deze staan hier in vele soorten en maten in de winkel. Het gaat om uw lichaam en dat heeft een optimale slaaprust nodig. Kom langs laat u adviseren! Parkeren is gratis..

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B. T. 0229-504742 www.beddenreus.nl