fbpx
Leen Bakker;  Zoveel keuzes en artikelen

Leen Bakker; Zoveel keuzes en artikelen

Leen Bakker, de woonwinkelketen met heel veel leuke artikelen voor hele leuke prijzen! En nu nog veel leuker want er is ook hier Sale, genoeg reden om langs komen bij Leen Bakker  betaal en nog minder dan normaal.

Bent u van plan om nieuwe tuin meubels aan te schaffen voor uw tuin of balkon? Kom dan langs en zie de vele soorten kussens, tafels, stoelen, parasols, heel veel keuze voor hele leuke prijzen. Wilt u alleen uw tuin voorzien van nieuwe accessoires, ook deze zijn te koop bij Leen Bakker, alle frisse kleuren en leuke hebbedingetjes. Ook grotere meubels voor binnen vindt u hier, of het nu om een  nieuw bed gaat , of op zoek bent naar een nieuwe eethoek, kom dan zeker langs. Nieuwe gordijnen, vloerkleden, of kleinere artikelen zoals kaarsenstandaards met alle kleuren kaarsen, echt zoveel keuzes! Uiteraard zijn er nog veel en veel meer artikelen, veel keuzes en voor ieder wat wils. U bent van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl