fbpx
Mega Tegel;  Badkamers, TEGELS & Vloeren

Mega Tegel; Badkamers, TEGELS & Vloeren

Vloertegels zijn functioneel maar geven ook de look voor in je badkamer. Bijvoorbeeld een lichte vloer geeft ruimte en een donkere vloer geeft juist weer warmte. Bij een kleine badkamer kan je beter kiezen voor langwerpige tegels in een lichte kleur.

De stijl bepaalt u uiteraard helemaal zelf en bij Megategel geven ze de juiste adviezen. Wilt u bijvoorbeeld een stoere badkamer dan is een betonlook vloertegel zeer geschikt. Marmeren of natuursteen tegels geven weer een luxere sfeer.  Wandtegels zijn er ook in vele soorten en maten. En bepalen ook de sfeer en look van uw badkamer. Ook hier denkt Megategel met u mee. Bijvoorbeeld; hou rekening met het schoonmaken van de tegels, hou het makkelijk. Duurzaam, slijtvast en sterk waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Hier bij Megategel is een enorme keuze aan tegels aanwezig en ook voor elk budget. Vele maten en kleuren. Kom langs en ontdek de mooie showroom. U ben van harte welkom en voor vragen staan de adviseurs van Megategel voor u klaar.  Parkeren kunt u voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16. T. 0229-239526 www.metmega.nl