fbpx
SuperTank Hoorn;  Onbemand tanken

SuperTank Hoorn; Onbemand tanken

Bij SuperTank is dit mogelijk, supergoedkoop en onbemand kunnen tanken. Dit is echt een succesformule geworden. En door dit succes groeit SuperTank landelijk meer en meer. Tevens wordt er dagelijks gewerkt aan leuke acties voor u als klant te bedenken, het succesvolle Oranjeactie is hier een voorbeeld van. De Oranjes acties geven op de dagen dat Oranje speelt een nog groter voordeel op de literprijs. Check daarom altijd de Oranje Boven kalender en profiteer tijdens de Oranje Speeldagen, Oranje feesten. 

Als bedrijf zijnde tankt u het makkelijkste bij SuperTank met een SuperTank kaart. U kunt hiermee dag en nacht tanken bij de SuperTank stations. Tankgemak in combinatie met betaalgemak. Tanken en wegrijden, u rekent pas af op een later tijdstip. En heeft u meerdere medewerkers dan kunt u meerdere passen aanvragen. Afrekenen gebeurt automatisch via uw rekening, volledig gespecificeerd. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Super387666Tank. 
SuperTank, Dr.C.J.K.van Aalstweg 13. T. 0229-387666 
www.supertank.nl