fbpx
JYSK Hoorn;  Alles voor het buitenleven

JYSK Hoorn; Alles voor het buitenleven

Zoals tuinmeubelen, accessoires en tuinverlichting. Natuurlijk voor op uw balkon of voor in uw tuin. JYSK heeft houten tuinmeubelen maar ook kunststof of aluminium te koop. Of prachtige gekleurde parasols , en wat dacht u van een uitgebreide keuze aan kussens voor op uw tuinbank of tuinset. 
JYSK heeft ook de nieuwste trends om uw tuin of balkon te vernieuwen of verfrissen. Ook voor de lange zomeravonden, wie wil er nou niet zo lang mogelijk buiten zitten? Prachtige tuinverlichting, wind kandelaars, lampen zoals lantaarns of mooie terrasverwarmers, om zo lang mogelijk buiten te zitten in de avond. Of een fijne hangmat om heerlijk in te ontspannen, deze vindt u ook bij JYSK. Wilt u uw terras in de tuin of het balkon voorzien van nieuwe gekleurde plantenpotten of naturel planten potten. Alles bij JYSK voor een zeer aangename prijs dus kom langs en laat u verassen door de vele keuzes en mogelijkheden om uw tuin of balkon op te frissen of vernieuwen. Gratis parkeren. 
Dr.C.J.K.van Aalstweg 12. T. 0229-212439 www.jysk.nl