fbpx
Kopen is geld besparen!

Kopen is geld besparen!

Dat klinkt tegenstrijdig, maar is logischer dan het lijkt. Elektronische apparaten worden namelijk steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om uw oude apparaat in te ruilen voor een nieuw model. En dankzij de nieuwste technieken ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak.

Besparen doet u trouwens al heel snel. Wist u bijvoorbeeld dat u minimaal € 100,- per jaar bespaart als u uw oude condens droger vervangt voor een moderne warmtepompdroger?! Een warmtepompdroger hergebruikt de gegenereerde warme lucht telkens opnieuw. Dit in tegenstelling tot een condens droger die de warme lucht uit de wastrommel naar buiten blaast.

Ook op een koelvrieskombinatie kunt u goed besparen, een model van acht jaar oud gebruikt namelijk jaarlijks ruim twee keer zoveel energie als een nieuw A+++-model. Daarnaast ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak. Koelkasten met een No Frost functie hoeft u nooit meer te ontdooien, wasmachines kunnen zichzelf doseren en dankzij Smart TV kijken we iets wanneer het ons uitkomt. Uiteraard extreem scherp dankzij 4K- en zelfs 8K resolutie!

Wilt u voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op uw energierekening? Kom dan langs en ontvang hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot. Winkel Hoorn is Tweede Paasdag geopend van 12.00 – 17.00 uur (Eerste Paasdag gesloten).

EP:Beerepoot volgt alle richtlijnen van het RIVM zodat u zo veilig mogelijk kunt winkelen. Wel vragen wij u om zoveel mogelijk alleen te komen, 1,5 meter afstand te houden, met PIN te betalen en volg te alle tijden de instructies van de medewerkers op.