fbpx
Superkeukens Hoorn;  variatie in keukens

Superkeukens Hoorn; variatie in keukens

En de keuze is heel breed waardoor het echt wel lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Bij Superkeukens in Hoorn helpen de adviseurs u graag om de juiste keuze voor u samen te stellen zodat het echt uw keuken is.

Neem bijvoorbeeld de keuze voor een werkblad en achterwand van een keuken, dit kan in heel verschillende kleuren en materialen. Om het iets makkelijker te maken heeft Superkeukens kleurstalen van werkbladen, deze zijn te bestellen en dan kunt u zelf zien hoe het in uw keuken staat. Alle werkbladen kunnen op iedere Superkeuken worden gemonteerd dus volledige keuzevrijheid! U kunt maximaal 3 kleurenstalen bestellen en u krijgt ze gratis toegestuurd. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals TopLaminaat of Keramiek of Compact Graniet. Het is echt heel persoonlijk om deze keuzes te maken, ook de stijl van een nieuwe keuken, dat kan landelijk zijn of modern of een designkeuken. Kom langs bij Superkeuken in bezoek de mooie showroom, stel al uw vragen aan de aanwezige adviseurs zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 8C. T. 0229-285194 www.superkeukens.nl