fbpx
Beddenreus Hoorn; Alles voor een compleet bed

Beddenreus Hoorn; Alles voor een compleet bed

Nieuw beddengoed nodig of nieuwe kussens om heerlijk op te slapen, de keuze is groot bij Beddenreus. De beste en mooiste producten voor een lage prijs. Alles in één winkel te koop, in één keer klaar zijn dan bent u bij Beddenreus aan het juiste adres. Een compleet bed inclusief kasten of aankleding van dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en nog veel meer onder één dak, bij Beddenreus Hoorn. Bent u op zoek naar een mooie kledingkast, 2 deurs of 3 deurs, met spiegel, zonder spiegel of heeft u een kleine slaapkamer dan is een schuifkast een oplossing, de ideale kast met schuiflades voor extra bergruimte. Zo is hier voor iedereen wat bij hem of haar slaapkamer past wat te vinden om de slaapkamer helemaal in te richten zoals iedereen dat persoonlijk wilt. Kom langs en de adviseurs van Beddenreus helpen u graag verder. Parkeren is gratis op het Hof van Hoorn! Dr.C.J.K.van Aalstweg 10B. T. 0229-504742 www.beddenreus.nl