fbpx
Kwantum Hoorn;  Het buitenleven komt eraan

Kwantum Hoorn; Het buitenleven komt eraan

Zowel voor binnen als voor buiten. Bij Kwantum kunt u terecht voor deze verfrissingen of vernieuwingen. Uw huis voorzien van binnen van een nieuw verfje, maar ook voor buiten slaagt u bij Kwantum voor een goede verf. En de nieuwste kleuren trends vindt u uiteraard ook hier in de winkel. 

Bent u toe aan nieuwe meubeltjes voor binnen of buiten, voor in de tuin of voor op uw balkon, bij Kwantum zijn hele leuke meubels te koop voor mooie prijsjes. Bijvoorbeeld nieuwe planten potten in de trendy kleuren of mooie waxinelichthouders voor de sfeer in uw tuin of op uw balkon. De avonden worden langzaam weer langer en warmer dus heerlijk buiten zitten met de kaarsjes aan daar kijken we weer naar uit. De leukste sierkussens, bankjes of tafeltjes. Kom langs en laat u verrassen door de leuke artikelen bij Kwantum. Woon-inspiratie genoeg bij Kwantum en er is zeker iets te vinden wat bij u past. Iets wat de juiste sfeer voor u maakt en bepaalt in uw interieur, u vindt het hier, een heel uitgebreid assortiment. Superkoopzondag 29 maart en natuurlijk gratis parkeren. 
Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A, Hoorn. www.kwantum.nl