fbpx
Factory House ; Wooninspiratie

Factory House ; Wooninspiratie

Zoveel verschillende en stijlvolle wooninspiratie in één winkel. Door middel van eigen import en goed uitgezochte collecties probeert Factory House alles in een betaalbaar budget te houden. Dat houdt in dat veel uit voorraad geleverd kan worden en ook nog eens voor hele scherpe prijzen! De ruimste keuzes in bankstellen onder één dak. U kunt hier proefzitten op meer dan 100 bankstellen & hoekbanken. Deze banken zijn ook nog eens leverbaar in honderden kleuren, afmetingen en verschillende opstellingen. Maar ook staan hier prachtige kasten, dressoirs, barkrukken, eetbar, lampen in de winkel. Werkelijk alles om u huis sfeervol en designvol in te richten vindt u hier in deze winkel. Kom langs en laat u inspireren in deze prachtige veelzijdige woonwinkel Factory House en zie voor uzelf de sfeer opstellingen waar u zeker warm van wordt. Alle zondagen geopend en gratis parkeren voor de deur!
Dr.C.J.K.van Aalstweg 10E. T. 0229-785364. www.factoryhouse.nl