fbpx
Bouchier Sport 2000;  Buitensporten van start

Bouchier Sport 2000; Buitensporten van start

De buitensporten worden weer breed opgepakt. Heerlijk hardlopen, bikkelsporten, hockeyen, voetbal, tennis en nog veel meer. Voor de juiste sportkleding en de nieuwste trends bent u bij Bouchier Sport 2000 aan het juiste adres. 
Bouchier Sport 2000 is één van de meeste geliefde sportwinkels uit de regio. Sportkleding en attributen staan hier voor u gepresenteerd over een oppervlakte van 2500 vierkante meter. Honderden verschillende merken aan sportkleding. Elke sport heeft een eigen ruimte in deze prachtig sportwinkel, alles op sportief gebied is hier aanwezig. De nieuwste tennisschoenen zijn ook binnen, vele keuzes aanwezig. De producten die Bouchier Sport 2000 verkoopt worden met veel zorg uitgekozen en er wordt goed gelet op de laatste trends. De service staat ook hoog in het vaandel, als er aan een gekocht product iets mankeert dan mag u altijd terugkomen zodat er samen naar een geschikte oplossing gezocht wordt. Heeft u vragen dan helpen de medewerkers hier u graag verder. Kom gezellig langs en zie de laatste trends met betrekking tot de sport. U ben van harte welkom! Gratis parkeren. 
Dr.C.J.K. van Aalstweg 7C. T. 0229-215661 www.bouchiersc.nl